Mai multe trenuri care circula prin estul tarii ajung la destintii cu intarzieri, in medie, intre 20 si 50 de minute, din cauza restrictiilor de viteza, nefiind linii inchise din cauza gerului sau a zapezii.

"Pe calea ferata, la nivel national, nu sunt linii inchise, dar circulatia feroviara se desfasoara in conditii de iarna", se arata intr-un comunicat de presa al Companiei Nationale de Cai Ferate "CFR" SA.

Circulatia trenurilor se desfasoara, joi dimineata, cu restrictii de viteza pe patru intervale de statii aflate pe raza Regionalei CF Galati, respectiv intre statiile Adjud si Ghimes (50 km/h), Adjud si Buzau (50 km/h), Buzau si Faurei (30 km/h) si Marasesti - Tecuci - Liesti (50 km/h), din cauza temperaturilor foarte scazute inregistrate la nivelul solului.

Din cauza restrictiilor de viteza, trenurile de calatori ajung la destinatii cu intarzieri, in medie, cuprinse intre 20 si 50 de minute.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.