Presedintele Curtii Constitutionale (CC), Augustin Zegrean, este operat, miercuri dimineata, pentru ca medicii sa ii monteze o proteza la sold dupa ce a cazut pe gheata in Parcul Herastrau, a declarat sotia acestuia.

Sotia presedintelui CC, Augustin Zegrean, Eugenia Zegrean, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, ca operatia a inceput la ora 8.00.

"Astazi (miercuri - n.r.) a intrat in operatie la ora 8.00 ca sa i se monteze o proteza la sold. Medicii spuneau ca il vor lasa acasa la sfarsitul saptamanii, probabil sambata, dar nu va putea veni la Bistrita. Va trebui sa urmeze niste proceduri sa se recupereze. Tocmai de aceea, merg si eu la Bucuresti. Chiar acum ma indrept spre Cluj ca sa iau avionul spre Bucuresti", a spus Eugenia Zegrean.

Ea a mai afirmat ca lui Augustin Zegrean ii place foarte mult sa se plimbe, scrie MEDIAFAX.

"El in fiecare seara iese la plimbare, ii place foarte mult sa se plimbe. Nu a vazut ca e gheata acolo, a alunecat si a cazut", a declarat femeia.

Eugenia Zegrean este profesor de limba si literatura romana la Colegiul National "Liviu Rebreanu" din Bistrita.

Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a fost internat marti la sectia de ortopedie a Spitalului Elias, dupa ce a fost investigat la Spitalul Universitar din Bucuresti, in urma unei cazaturi pe gheata, la intrarea in Parcul Herastrau.

Augustin Zegrean, in varsta de 58 de ani, a suferit un traumatism la sold luni seara.

"Sunt internat in spital, in Bucuresti. Am fractura de col femural. Am alunecat si am cazut", declara presedintele CC.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.