Un copil in varsta de sase luni si patru adulti, dintre care doi cetateni romani si alti doi cu dubla cetatenie romana si ungara, au murit dupa ce masina in care se aflau s-a ciocnit cu un SUV inmatriculat in Franta si condus de un cetatean moldovean, in apropiere de Karcag, in estul Ungariei.

Vehiculul de teren se indrepta spre Debrecen in momentul in care a schimbat banda din motive necunoscute si a intrat intr-un vehicul care venea din sens opus, potrivit purtatoarei de cuvant a politiei locale.

Dintre cele cinci persoane aflate in masina inmatriculata in Ungaria, patru adulti au murit pe loc, iar bebelusul a fost transportat la spital cu elicopterul, a declarat Agnes Kovacs, scrie MEDIAFAX.

Un purtator de cuvant al spitalului din Debrecen a declarat ca bebelusul a suferit rani grave la cap si la creier, iar medicii nu i-au putut salva viata. El a murit dupa trei ore la spital.

Niciuna dintre persoanele care circulau in masina de teren inmatriculata in Franta nu a fost ranita. Soferul, in varsta de 24 de ani, a fost retinut de politie.

Potrivit unor informatii neconfirmate, doua dintre victime erau cetateni romani, iar alte doi aveau dubla cetatenie, romana si ungara, in timp ce despre bebelus nu au fost gasite informatii la locul accidentului. Romanii ar fi originari din Miercurea Ciuc, iar trei dintre ei au acelasi nume de familie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.