Sase tineri, intre care trei minori, au fost retinuti, sambata, pe baza de ordonanta, fiind acuzati ca au violat o adolescenta de 14 ani, la locuinta prietenului fetei, din judetul Giurgiu, unde aceasta se dusese de bunavoie. Inainte de agresiune minora a fost legata si lovita de trei dintre tineri.

Al saptelea atacator a filmat intregul incident, iar persoanele care au vizionat imaginile au sesizat politia, scrie evz.ro.

Comisarul Cristian Suta, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Giurgiu, a declarat ca in cursul zilei de sambata, la postul de Politie din comuna Roata de Jos s-a prezentat o minora de 14 ani care a spus ca pe 3 ianuarie, pe cand se afla la locuinta iubitului ei, in varsta de 17 ani, a fost obligata, prin violenta, sa intretina relatii sexuale cu mai multi baieti.

"Fata a refuzat acest lucru, motiv pentru care a fost legata si lovita de catre trei dintre tineri, intre acestia fiind si un minor de 14 ani, singurul din grup care nu a fost retinut. In momentul de fata sase dintre suspecti au fost retinuti, inca de sambata, pe baza de ordonanta, pentru 24 de ore, pentru viol, lipsire de libertate in mod ilegal si proxenetism, urmand ca astazi (n. r. - duminica) acestia sa fie prezentati magistratilor Tribunalului Giurgiu cu propunerea de arestare preventiva", a spus comisarul Suta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.