Afla cum va fi starea vremii in acest sfarsit de saptamana.

  • Sambata

Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in centrul si estul tarii, dar mai ales la munte, unde va viscoli si spulbera zapada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -1 grad in depresiuni si 8 ... 9 grade in regiunile sud-vestice, iar cele minime se vor situa intre -8 si 1 grad.

In Bucuresti

Cerul va fi temporar noros si trecator in cursul noptii este posibil sa fulguiasca. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 6 grade, iar cea minima va fi de -2...-1 grad.

La munte,
cerul va fi noros in zona Carpatilor Orientali si temporar noros in restul zonelor montane. Vor cadea precipitatii predominant sub forma de ninsoare local in Carpatii Orientali si Meridionali si doar pe arii restranse in Carpatii Occidentali. Vantul va prezenta intensificari spulberand sau viscolind zapada. Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele din intervalul anterior.

  • Duminica

In tara, desi valorile termice vor fi in scadere usoara, acestea vor fi apropiate de cele normale pentru aceasta perioada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -4 si 6 grade, iar cele minime se vor situa, in general, intre -10 si 0 grade. Cerul va fi mai mult noros. In cursul zilei, va ninge slab la munte si in est si doar izolat in restul teritoriului, iar spre seara si in cursul noptii pe arii extinse in nord, centru si vest si local in est. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in regiunile centrale, estice si in zona de munte, unde va viscoli ninsoarea.

In Bucuresti

Temperatura maxima nu va depasi 4 grade Celsius iar minima se va situa in jurul valorii de -4 grade. Cerul va fi noros in timpul zilei iar spre seara este posibil sa ninga slab.

La munte, duminica, cerul va prezenta innorari temporare in cursul zilei, cand local se vor semnala ninsori slabe, iar spre seara si in cursul noptii nebulozitatea se va accentua si va ninge pe arii extinse in toate zonele montane. Vantul va prezenta intensificari. Temperatura aerului va marca o scadere fata de intervalul anterior.

Citeste si:
Prognoza meteo ANM pentru weekendul 7 - 8 ianuarie. În nordul...
Prognoza meteo ANM pentru...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.