Autobuzele, troleibuzele si tramvaiele circula de REVELION dupa programul de duminica, iar trenurile de metrou vor ajunge in statii la intervale cuprinse intre patru si zece minute.

Regia Autonoma de Transport Bucuresti a anuntat ca in 31 decembrie, autobuzele, troleibuzele si tramvaiele vor circula dupa programul corespunzator unei zile de duminica.

De asemenea, in 1, 2, 5 si 6 ianuarie 2013, autobuzele, troleibuzele si tramvaiele vor circula in Capitala tot dupa orarul unei zile de duminica.

In noaptea de Revelion vor circula in Capitala autobuzele de pe cele 24 de linii de noapte, la intervale de 40 de minute. De asemenea, in noaptea de Revelion vor circula si tramvaiele liniilor 1, la intervale de 20 de minute si ale liniei 41, la intervale de 15 minute.

In noaptea de Revelion, trenurile de metrou vor circula la intervale de aproximativ 20 de minute. Trenurile de metrou vor circula in 1 si 2 ianuarie la intervale cuprinse intre patru si zece minute, a anuntat Metrorex.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.