Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, i-a invitat pe bucuresteni sa vina in numar cat mai mare, "cu mic cu mare", la petrecerea de Revelion organizata de municipalitate in Piata Constitutiei, precizand ca evenimentul va fi plin de surprize.

"Ii invit pe bucuresteni in numar cat mai mare, 30.000-40.000 de oameni au loc aici la petrecerea pe care o organizam intr-o capitala deja europeana", a spus Sorin Oprescu in Piata Constitutiei, unde a venit sa vada scena ridicata pentru petrecerea din noaptea de Revelion.

Potrivit MEDIAFAX, edilul Capitalei a precizat ca pregatirile sunt in grafic, aratand ca este al cincilea an cand "fetele" lui de la ArCuB organizeaza aceasta petrecere.

"Eu nu prea mai am cu ce sa le ajut, insa am vrut sa vad stadiul pregatirilor"
, a mai spus Oprescu.

Primarul Capitalei le-a adresat bucurestenilor rugamintea de a veni fara petarde la petrecere si a precizat ca municipalitatea va avea un foc de artificii care sa suplineasca lipsa petardelor si sa incante oamenii din Piata Constitutiei.

"Ii rog respectuos pe cei care vor veni la petrecere sa-si lase petardele acasa, sa se gandeasca in primul rand la cei mici. Avem noi pregatite artificii", a mai spus Sorin Oprescu, precizand ca Revelionul va fi plin de surprize, iar gazda spectactolului, Horia Brenciu, "ramane totusi unul dintre oamenii care au animat evenimente importante organizate in Capitala".

Petrecerea de Revelionul din Piata Constitutiei organizata de municipalitte incepe in 31 decembrie, la ora 19.00. Pentru inceput, DJ Nicky F va incalzi atmosfera, iar de la ora 19.30 vor urca pe scena trupele Antract, Lotus & Cristi Minculescu si Directia 5. De la ora 21.00, Vunk si Antonia vor interpreta o selectie de melodii de succes, culminand cu hitul "Pleaca", cea mai ascultata piesa a anului 2012, castigatoarea Premiului MTV la categoria Best Romanian Act.

De la ora 22.00 vor urca pe scena Horia Brenciu & HB Orchestra, care, impreuna cu invitatii sai DJ Johnny, Lora, Corina, Nelu Ploiesteanu, Grasu XXL, Guess Who, vor canta timp de doua ore, pana la trecerea in noul an.

Dupa numaratoarea inversa, petrecerea va fi animata de o explozie de artificii, iar apoi pe scena va urca trupa Voltaj.

"Veniti in Piata Constitutiei sa sarbatoriti noaptea dintre ani ca niste adevarati bucuresteni!", este mesajul transmis de ArCuB - Centrul de Proiecte Culturale al municipalitatii, organizatorul petrecerii de Revelion.

Citeste si:
Protestul transportatorilor continuă. Manifestanții au spus că...
Protestul transportatorilor...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.