Temperaturile raman sub mediile climatologice, cu valori cuprinse la amiaza intre minus 10 si 0 grade, scrie realitatea.net.

Vineri vremea va fi rece. Cerul ramane acoperit de nori in sudul si in estul tarii, in timp ce in celelalte regiuni acestia vor fi mai razletii. Va ninge slab in Moldova si in Dobrogea, din loc in loc in Muntenia si doar izolat in Transilvania. Vantul va sufla in general slab, cu exceptia sud-estului unde, desi se mai domoleste, ramane moderat.

Temperaturile raman sub mediile climatologice, cu valori cuprinse la amiaza intre minus 10 si 0 grade.

In Bucuresti, in zori nu vor fi mai mult de minus 9...minus 8 grade. La amiaza este putin probabil sa mai ninga. Vantul abia va adia, dar maxima zilei nu va depasi minus 5 grade.

Sambata,
vom avea parte de ger noaptea in mare parte din tara, dar ninsorile vor fi din ce in ce mai rare si slabe. In schimb, in prima parte a zilei, in zonele de campie si in depresiuni vor fi conditii de ceata asociata cu chiciura. La amiaza temperaturile se vor incadra intre minus 10 grade in Bacau si 1 grad cu plus la Timisoara.

Duminica
vremea ramane rece si inchisa. Dimineata vor fi din nou conditii de ceata prin zonele mai joase de relief. Cateva raze de soare isi fac loc trecator in timpul zilei, dar spre seara si noaptea este posibil sa ninga slab, in special in jumatatea nordica a tarii si la munte. Vantul nu va pune probleme deosebite, iar temperaturile maxime se vor incadra intre minus 13 grade in Bacau si 1-2 grade in Banat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.