Afla cum va fi vremea sambata si duminica.

Sambata

La munte, desi valorile termice vor creste, vremea va fi rece pentru aceasta data. Ziua, cerul va fi variabil, dar incepand cu orele serii se va innora treptat in toate zonele montane. In cursul noptii se vor semnala precipitatii pe arii extinse.

Acestea vor fi mixte in Carpatii Occidentali, unde vor fi conditii de polei si sub forma de ninsoare in restul zonei. Vantul va prezenta intensificari, cu viteze ce vor atinge la rafala 55...60 km/h si pe arii restranse va viscoli sau spulbera zapada.

Temperaturile maxime vor avea valori de la -9 grade in Lunca Dunarii pana la 7 grade in Dealurile de Vest, iar temperaturile minime, in crestere accentuata fata de noaptea precedenta, se vor situa intre -8 si 5 grade.
In zonele joase, local se va semnala ceata si chiciura.

In Bucuresti

Valorile termice vor marca o crestere fata de intervalul anterior, vremea se va mentine rece pentru aceasta perioada. Cerul, variabil ziua, se va innora treptat in cursul noptii, cand vor fi precipitatii slabe, predominant sub forma de ninsoare. Vantul va sufla slab pana la moderat.

Temperatura maxima va fi de -3 sau -2 grade, iar cea minima, in crestere accentuata fata de noaptea precedenta, se va situa in jurul valorii de -3 grade. Vor fi conditii de ceata dimineata si de polei noaptea.

Duminica

Vremea va fi in general inchisa si apropiata de normalul termic al perioadei. Vor cadea precipitatii, predominant ploi in Crisana, Banat si Maramures, mixte in Transilvania, Muntenia si Dobrogea si mai ales ninsori in Oltenia si Moldova.

Vor fi conditii de polei. Vantul va mai prezenta intensificari in regiunile vestice si de rasarit, precum si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -3 si 7 grade, iar cele minime se vor situa, in general, intre -5 si 5 grade. Noaptea vor fi conditii de ceata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.