Meteorologii au prelungit avertizarea de ger si vant pana sambata seara, atentionand ca vremea va fi geroasa mai ales noaptea si dimineata in cea mai mare parte a tarii si vor fi temperaturi de la minus 15 grade in nord-est, centru si sud la minus 26 de grade in estul Transilvaniei.

Avertizarea emisa de Administratia Nationala de Meteorologie a intrat in vigoare joi, la ora 13.00 si este valabila pana sambata, la ora 18.00.

"Vremea va fi geroasa mai ales noaptea si dimineata in cea mai mare parte a tarii. Cele mai scazute temperaturi se vor inregistra in cursul noptii de joi spre vineri, cu precadere in nord-estul, centrul si sudul tarii, unde minimele vor cobori frecvent sub -15 grade, pana in jurul valorii de -26 de grade in estul Transilvaniei", se arata in informarea ANM, transmite MEDIAFAX.

In timpul zilei vor fi temperaturi maxime cuprinse intre minus 10 si zero grade.

Vineri, in Banat, Crisana, local in Transilvania si la munte va fi vant puternic, iar vineri noapte si sambata vor fi intensificari de vant si in Moldova.

In aceste regiuni, vantul va atinge la rafala viteze de 55 - 60 de kilometri pe ora si pe arii restranse va spulbera sau viscoli zapada depusa in zilele precedente, potrivit ANM.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.