Directorul Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), Ion Sandu, a anuntat ca gerul va da inapoi incepand de sambata.

Sandu a fost prezent, miercuri seara, la sediul Ministerului Administratiei si Internelor (MAI), unde a participat, alaturi de ministrii Mircea Dusa si Raed Arafat si de alti oficiali, la o videoconferinta in cadrul Comandamentului, scrie rtv.net.

Directorul ANM a aratat ca joi noaptea si vineri vor fi temperaturi cuprinse intre -15 si -25 de grade Celsius si ca va fi data o informare pentru temperaturi scazute. El a aratat ca avertismentele in acest sens vor viza scaderea presiunii la gaze si alte aspecte ce interfereaza cu factorul meteorologic.

Ion Sandu a mai spus ca temperaturile in tara vor reveni, de sambata, la valori normale pentru aceasta perioada, iar de duminica vor reincepe precipitatiile. Daca vor fi ploi, acestea nu vor depasi 15 litri pe metru patrat, motiv pentru care nu vor fi emise atentionari.

Meteorologii au emis miercuri o informare de ger si vant, valabila in toata tara de miercuri, ora 13.00 pana sambata, la ora 10.00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.