Cinci trenuri care circula pe rutele Jimbolia - Lovrin si Sannicolau Mare - Cenad, din judetul Timis, sunt anulate, joi, din cauza zapezii.

Astfel, au fost anulate trenurile 14371 Jimbolia - Lovrin, care trebuia sa plece la ora 5.09, 14372 Lovrin - Jimbolia, care trebuia sa plece la ora 6.25, 14373 Jimbolia - Lovrin, care trebuia sa plece la ora 7.56, 14385 Sannicolau Mare - Cenad, care trebuia sa plece la ora 6.19 si 14388 Cenad - Sannicolau Mare, care trebuia sa plece la ora 7.05.

Trenurile au fost anulate din cauza sulurilor de zapada formate in urma ninsorii si a visolului din ultimele zile, circulatia automotoarelor fiind interzisa, scrie MEDIAFAX.

Totodata, circulatia se desfasoara cu restrictii pe ruta feroviara Veresti - Leorda, tot din cauza sulurilor de zapada.

Circulatia feroviara se desfasoara in conditii de iarna, viteza trenurilor fiind adaptata la conditiile meteorologice, potrivit Companiei Nationale de Cai Ferate "CFR" SA.

Informatii despre posibilele intarzierile ale unor trenuri pot fi obtinute de la statiile si agentiile CFR din Bucuresti si din tara, precum si la numarul de telefon 021/9521.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.