Circulatia feroviara se desfasoara in conditii de iarna, iar unele trenuri care tranziteaza mai multe regionale din sudul si sud-estul tarii ajung la destinatie cu intarzieri cuprinse intre 30 si 120 de minute, intarzieri mai mari fiind pe ruta Bucuresti-Constanta, a anuntat compania CFR SA.

"La nivel national, pe calea ferata nu sunt linii inchise, dar viteza trenurilor care circula pe raza mai multor judete din jumatatea de sud a tarii a fost adaptata la conditiile meteo nefavorabile", se arata intr-un comunicat de presa al Companiei Nationale de Cai Ferate "CFR" SA.

Astfel, potrivit MEDIAFAX, trenurile care tranziteaza mai multe regionale din sud si sud-estul tarii au intarzieri, in medie, cuprinse intre 30-80 de minute.

Intarzieri mai mari, cu o medie de 80-120 de minute, se inregistreaza la trenurile care circula pe relatia Bucuresti - Constanta si retur. Pe aceasta magistrala personalul feroviar intervine pentru deszapezirea liniei in zona macazelor, astfel incat sa se asigure accesul in conditii de siguranta in statiile de cale ferata, a precizat sursa citata.

Trenurile care circula dinspre centrul si sud-vestul tarii au intarzieri in medie de 30-40 de minute.

Informatii despre posibilele intarzierile ale unor trenuri pot fi obtinute de la statiile si agentiile CFR din Bucuresti si din tara, precum si la numarul de telefon 021/9521.

Jumatatea de sud a tarii si Moldova au fost pana miercuri, la ora 12.00, sub cod galben de ninsori abundente si viscol.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.