Toti reprezentantii Romaniei la Olimpiada Internationala de Stiinte pentru Juniori de la Teheran (30 noiembrie - 10 decembrie 2012) au reusit performanta de a intra in posesia unei medalii.

Potrivit rtv.net, elevii romani au obtinut nu mai putin de sase medalii de argint. Elevii premianti sunt Diana-Andreea Catana (clasa a IX-a - Colegiul National "Mircea cel Batran" din Constanta), Ruxandra Tesloianu (clasa a X-a - Colegiul National "Emil Racovita" din Iasi), Dan Mircea Mirea (clasa a X-a - Colegiul National "Fratii Buzesti" din Craiova), Adrian Mihai Radu (clasa a IX-a - Colegiul National "Tudor Vladimirescu" din Targu Jiu), Tiberiu Alexandru Pana (clasa a X-a - Colegiul National "Mihai Viteazul" din Ploiesti) si Andrei Iliescu (clasa a IX-a - Liceul International de Informatica din Capitala).

Palmaresul Romaniei din acest an este superior celui precedent, cand olimpicii romani au cucerit doua medalii de argint si patru medalii de bronz.

La editia din acest an a Olimpiadei au participat 165 de elevi din 35 de tari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.