Clubul Kulturhaus ar urma sa fie inchis timp de trei luni, masura fiind dispusa de Garda Financiara in urma unui control facut joi noapte, cand comisarii au constatat ca localul nu emitea bon fiscal si vindea bauturi alcoolice fara banderole fiscale, au declarat, vineri, pentru MEDIAFAX surse ANAF.

Comisari din cadrul Comisariatului General au suspendat, in noaptea de joi spre vineri, pentru trei luni activitatea unui club de noapte care functioneaza pe strada Sfanta Vineri din Bucuresti, deoarece au constatat incalcarea obligativitatii legale de utilizare a caselor de marcat electronice fiscale, precum si comercializarea de bauturi alcoolice fara banderole fiscale, se arata intr-un comunicat de presa al Garzii Financiare remis vineri agentiei MEDIAFAX.

De asemenea, in timpul unor verificari facute in cursul saptamanii trecute, comisarii au suspendat pentru trei luni activitatea altor trei localuri care functioneaza pe Bulevardul Decebal din Bucuresti, deoarece au constatat acelasi tip de abateri.

Pe langa masurile de suspendare a activitatii comerciale, comisarii au dispus sanctionarea firmele si cu amenzi, precum si confiscari de bunuri si sume in cuantum total de 97.943 de lei.

Surse din cadrul ANAF au precizat pentru MEDIAFAX ca localul de pe strada Sfanta Vineri inchis joi noapte este clubul Kulturhaus.

De la inceputul lunii noiembrie, masura suspendarii activitatii pe o perioada de trei luni pentru neutilizarea caselor de marcat fiscale a fost dispusa si pentru alte cluburi din Capitala, precum Bamboo si El Comandante Grande.

Pe de alta parte, localurile sanctionate isi pot continua activitatea daca proprietarii se adreseaza justitiei si contesta decizia Garzii Financiare, au declarat pentru MEDIAFAX surse din industria de profil.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.