Meteorologii au emis, joi, pentru judetele Tulcea, Constanta, Botosani, Iasi, Vaslui si Galati o avertizare cod galben de vant puternic si ninsoare.

Potrivit avertizarii nowcasting emise de Administratia Nationaa de Meteorologie, pana la ora 15.00, in judetul Tulcea si in zona litorala a judetului Constanta sunt precipitatii mixte, iar vantul depaseste la rafala 50 - 60 de kilometri pe ora si izolat 70 - 75 de kilometri pe ora.

De asemenea, in judetele Botosani, Iasi, Vaslui si Galati ninge, iar vantul depaseste la rafala viteze de 50 - 60 de kilometri pe ora si izolat 70 de kilometri pe ora, vizibilitatea fiind redusa sub 100 de metri si izolat sub 50 de metri. In aceste judete avertizarea este valabila pana la ora 13.00, scrie MEDIAFAX.

Joi, pana la ora 18.00, toate judetele sunt sub avertizarea de ninsori si vant puternic emisa marti de ANM. Potrivit avertizartii, se va depune strat de zapada indeosebi in sud-vestul, centrul, nordul tarii si in zona de munte, iar in regiunile estice si la munte va fi vant puternic.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.