Seful Jandarmeriei Capitalei, generalul de brigada Eugen Meran, a fost atentionat, iar maiorul Claudiu Gogu, sef de serviciu in cadrul aceleiasi structuri, a fost demis.

Sanctiunile au venit in urma verificarilor interne privind modul de actiune din 1 decembrie, informeaza Jandarmeria Romana.

"In urma aspectelor semnalate de catre o parte a mass-media, in legatura cu modul de indeplinire a misiunilor de asigurare a ordinii si linistii publice, de catre anumite efective ale Jandarmeriei, cu ocazia zilei de 1 decembrie - Ziua Nationala a Romaniei, la nivelul institutiei noastre a fost demarata o verificare interna, referitoare la modul de actiune a personalului implicat, in urma careia, au fost luate urmatoarele masuri: atentionarea domnului general de brigada dr. Eugen Meran, directorul Directiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucuresti; schimbarea din functie a domnului maior Claudiu Gogu, sef serviciu in cadrul aceleiasi structuri", se precizeaza intr-un comunicat remis MEDIAFAX de Inspectoratul General al Jandarmeriei Romane.

Citeste si: 1 Decembrie de criza: Cum s-a sarbatorit Ziua Nationala in tara?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.