Premierul Victor Ponta a declarat, marti, la Mioveni, ca Programul Operational Sectorial (POS) Transporturi in care este inclusa realizarea tronsonului de autostrada Nadlac-Arad va fi deblocat, relateaza MEDIAFAX.

"Ceea ce este foarte rau este faptul ca, pornind de la acest proiect, POS Transporturi a fost suspendat. Il vom debloca, acceptand insa corectii financiare, ca si la celelalte programe deblocate.(...) Greselile facute de doamna ministru care a aprobat proiectul si mai departe de toti ceilalti implicati ne costa, deocamdata, 20 de milioane de euro si un program suspendat. Il deblocam, platim amenda si mergem mai departe, dar e bine sa stim", a declarat, marti, premierul Victor Ponta, la Mioveni, judetul Arges.

Primul-ministru a mai precizat ca se vor rezilia contractele de executie si in cazul altor proiecte finantate cu bani europeni daca se vor constata nereguli.

"Rezilierea contractului privind Nadlac-Arad, finantat din Programul Operational Sectorial Transporturi, s-a facut pe baza constatarilor Directiei de Lupta Antifrauda, transmise mai departe catre DNA, motiv pentru care directorul general al CNADNR a luat aceasta masura. Daca exista orice alta suspiciune pentru orice alt program se va proceda in acelasi mod", a conchis Victor Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.