Vremea se raceste la inceputul saptamanii, cu sanse de precipitatii pe arii extinse, scrie MEDIAFAX.

Luni in tara cerul va fi mai mult noros. Temporar vor fi precipitatii pe arii relativ extinse, exceptand Oltenia unde acestea se vor semnala cu totul izolat. In Oltenia, Muntenia, Dobrogea si sudul Moldovei va ploua, iar in rest vor fi precipitatii mixte.

Temperatura aerului, in scadere in regiunile intracarpatice, va avea maxime cuprinse intre 2 si 12 grade si minime intre -5 si 5 grade.

In Capitala inceputul saptamanii viitoare va aduce un cer temporar noros. Va ploua indeosebi in prima parte a zilei. Vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 10 grade, iar cea minima va fi de 2-3 grade Celsius.

Vremea continua sa se raceasca si marti, iar izolat in zona de munte va ninge In Muntenia si Dobrogea vor fi conditii sa ploua slab. Seara si noaptea nebulozitatea se va accentua in regiunile vestice, unde local vor fi precipitatii mai ales sub forma de ninsoare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -3 si 8 grade, iar cele minime se vor situa, in general, intre -8 si 1 grad.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.