Cu ocazia Sfantului Andrei si Zilei Nationale, romanii vor avea parte de o vreme variabila si cu temperaturi peste medie.

Vineri, in vestul si nord-vestul tarii, cerul va avea innorari si va ploua local. In restul teritoriului, cerul va fi variabil si doar izolat va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Banat, Crisana, Dobrogea si pe crestele montane.

Maximele termice vor fi cuprinse, in general, intre 10 si 18 grade, iar minimele intre 0 si 10 grade, mai scazute in depresiuni, dar si usor mai ridicate pe litoral, scrie gandul.info.

In Bucuresti, temperatura maxima situandu-se in jurul valorii de 17 grade, iar cea minima va fi de 4 ... 6 grade.

Sambata, desi valorile termice vor fi in scadere fata de ziua precedenta in cea mai mare parte a tarii, acestea se vor mentine mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada a anului, indeosebi in sudul si sud-estul teritoriului.

Duminica, vremea va continua sa se raceasca. Cerul va prezenta innorari si vor cadea precipitatii sub forma de ploaie, iar in zona inalta si sub forma de lapovita si ninsoare, indeosebi in Carpatii Orientali si in Carpatii Meridionali.

La munte
, cerul va prezenta in weekend innorari temporare si local vor cadea precipitatii slabe, sub forma de ploaie in majoritatea masivelor, iar in zona inalta si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat. Dimineata si noaptea, pe vai si in depresiuni vor fi conditii de ceata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.