Fostul deputat Alin Trasculescu a venit, luni, la Tribunalul Bucuresti pentru judecarea propunerii de arestare preventiva in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta si instigare la spalare de bani.

Instanta Tribunalului Bucuresti urmeaza sa ia in discutie cererea procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie de arestare preventiva a fostului deputat Alin Trasculescu.

Potrivit MEDIAFAX, initial, propunerea procurorilor trebuia sa fie judecata in 22 noiembrie, insa magistratul de la Tribunalul Bucuresti desemnat pentru solutionarea cauzei a constatat ca Trasculescu nu este prezent si ca acesta nu trebuia citat in Bucuresti, ci in Vrancea, unde are domiciliul. Instanta a amanat astfel judecarea propunerii de arestare a lui Alin Trasculescu pentru 26 noiembrie.

Alin Trasculescu si-a dat demisia din Parlament

DNA a transmis in 22 noiembrie Tribunalului Bucuresti solicitarea de arestare preventiva a lui Trasculescu.

Fostul deputat Alin Trasculescu este cercetat de procurorii DNA pentru trafic de influenta, instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata si instigare la spalare a banilor, cunoscand ca acestia provin din trafic de influenta. Totodata, procurorii au extins cercetarile in cazul lui Trasculescu si pentru asociere in vederea savarsirii de infractiuni, noile acuzatii fiindu-i aduse la cunostinta in 22 noiembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.