Afla cum va fi vremea la sfarsitul saptamanii.

Sambata

In Banat si Crisana vor fi innorari temporare unde pe arii restranse vor fi ploi slabe sau burnita. In celelalte regiuni, cerul va fi variabil dar dimineata si noaptea in zonele joase se va semnala ceata si cu totul izolat burnita. Vanul va sufla slab pana la moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 grade Celsius in estul Transilvaniei, Dobrogea si in Moldova si 12 grade in Banat. Minimele se vor situa intre -5 si 4 grade.

In Bucuresti vremea va fi partial innorata. Temperatura minima va fi de 5 grade Celsius iar maxima nu va depasi 9 grade.

Duminica

Cerul va fi temporar noros. Dimineata si noaptea, local in zonele joase va fi ceata iar izolat in nordul tarii, burnita. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 grade in depresiuni si 14 garde in Banat iar cele minime intre -5 si 4 grade Celsius.

In Capitala, duminica vremea se mai raceste si se mentine partial innorata. Temperatura minima scade la -1 grad iar cea maxima nu va mai depasi 8 grade Celsius.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.