Primaria Cluj-Napoca a primit cadou, marti, un sabot urias. Hotii de masini nu se ating de Toyota Prius. Ministrul austriac de Externe propune ca o parte din statele membre UE sa nu fie reprezentate in Comisia Europeana.

Social

Primaria Cluj-Napoca a primit cadou, marti, un sabot urias, de culoare galbena, de peste doi metri lungime, din partea oamenilor de afaceri olandezi din municipiu, care urmeaza sa fie instalat pe esplanada raului Somes, iar Emil Boc si ambasadorul Olandei s-au pozat cu el.

Medicul estetician Abu Bakr Kasem Mohd Jamil Naser va fi cercetat in libertate pentru evaziune fiscala, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti (CAB) a respins, marti, recursul procurorilor la decizia Tribunalului Bucuresti (TB) din 13 noiembrie.

Un politist al Sectiei 11 din Capitala a fost impuscat accidental de un coleg, miercuri dimineata, in sediul unitatii, fiind dus de urgenta la Spitalul Floreasca, dupa ce a fost ranit la un picior, au declarat surse din Politie.

Ceata incurca, din nou, socotelile operatorilor aerieni si a dus la intarzierea a patru zboruri in dimineata de miercuri. Meteorologii au emis o avertizare de vizibilitate redusa din pricina cetii valabila pana la ora 11.00.

Business

BCR nu a reusit sa vanda prin executare silita magazinul Cocor, intrucat persoanele interesate sa cumpere au transmis ca nu participa la licitatie pana la clarificarea de catre instanta a evaluarii imobilelor, existand o diferenta de aproape 12 mil. euro intre pretul de pornire si evaluarea initiala.

Modelul hibrid Toyota Prius are sanse mai reduse sa fie furat, in Statele Unite, decat alte automobile din aceeasi generatie, deoarece hotii de masini cauta piese care pot fi utilizate in comun pentru cat mai multe vehicule, potrivit unui grup care studiaza fenomenul furturilor auto.

Bursa a debutat in crestere nesemnificativa, cu 0,06%, intr-o piata unde au fost realizate tranzactii cu actiuni emise doar de 9 din cele 82 de companii de pe primele trei categorii si de la sectiunea titlurilor internationale, iar actiunile Fondului Proprietatea au asigurat doua treimi din rulaj.

International

Citeste si:
Orban, despre menținerea lui Bode la Interne: „Principala...
Orban, despre menținerea lui...

Ministrul austriac de Externe, vicecancelarul conservator Michael Spindelegger, propune o reforma profunda a institutiilor europene, apreciind ca nu este necesar ca fiecare stat membru sa fie reprezentat in Comisia Europeana, informeaza AFP.

SUA a folosit un soft de spionaj pentru a patrunde ilegal in computerele prezidentiale cu luni in urma. Aceasta este concluzia agentiei franceze care se ocupa de razboaie cibernetice potrivit revistei „l'Express".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.