Studentii din Capitala si din alte 12 centre universitare din tara pot intra gratuit, de luni pana duminica, la muzee, teatre, filme, concerte si pot participa la petrecerile si actiunile organizate in cadrul festivalului Studentiada.

Potrivit MEDIAFAX, festivalul Studentiada are loc in Capitala si in centrele universitare din Timisoara, Iasi, Constanta, Targu Mures, Brasov, Pitesti, Targu Jiu, Craiova, Bacau, Galati, Petrosani si Resita.

Timp de o saptamana, studentii si tinerii din Capitala si din celelalte 12 centre universitare vor putea beneficia, gratuit, de activitati distractive, culturale, sportive si de cariera, printre care vizite la muzee, proiectii de film, spectacole de teatru si de opera.

De asemenea, studentii pot participa la activitati si competitii sportive, de la fotbal, baschet, tenis, jocuri de masa, sah, la paintball, tir cu arcul, karturi, bungee jumping si alte sporturi extreme, dar si la seminarii si workshop-uri de cariera, actiuni de ecologizare, concursuri trasnite, petreceri tematice si concerte.

Cu o traditie de sase ani, festivalul Studentiada este organizat de Uniunea Nationala a Studentilor din Romania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.