Toate autobuzele si troleibuzele din parcul circulant al RATB sunt dotate cu anvelope de iarna, numai anul acesta fiind cumparate inca 3.000 de astfel de echipamente.

"Toate autobuzele si troleibuzele din parcul circulant al Regiei Autonome de Transport Bucuresti, care are 1.000 de autobuze si 197 de troleibuze, sunt echipate cu anvelope de iarna, conform legislatiei in vigoare", a spus purtatorul de cuvant al regiei, Brandusa Raeceanu.

Potrivit sursei citate, Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) a achizitionat prin licitatie, anul acesta, 3.000 anvelope de iarna Pirelli M+S, in cadrul unui contract de 960.000 euro fara TVA, pretul individual de cumparare fiind de 320 de euro.

Reprezentantii regiei de transport au mai precizat ca RATB are incheiate polite de asigurare RCA pentru toate vehiculele din parcul propriu, respectiv autobuzele, tramvaiele si troleibuzele din parcul circulant, precum si utilajele de interventie si autoturismele regiei, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.