Un traficant de droguri a fost arestat preventiv, dupa ce a fost prins in municipiul Timisoara cu aproximativ 2,5 kilograme de canabis.

Drogurile fusesera expediate din Spania printr-o firma de coletarie, barbatul intentionand sa le vanda in mediul studentesc, potrivit DIICOT.

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) - Serviciul Teritorial Pitesti, impreuna cu ofiteri de politie judiciara din BCCO Pitesti, l-au prins in flagrant delict, in municipiului Timisoara, in urma unei livrari supravegheate, pe Andrei Alexandru Dagla, in varsta de 35 de ani, acesta avand asupra sa aproximativ 2,5 kilograme de canabis.

Valoarea drogurilor a fost estimata la aproximativ 40.000 de euro.

Politia Romana a precizat ca barbatul a fost prins in 16 noiembrie, imediat dupa ce a ridicat de la o agentie a unei firmei de transport persoane din Timisoara un bagaj ce continea canabis.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.