Meteorologii au avertizat, luni dimineata, ca in judetele Alba, Mures, Sibiu, Brasov, Harghita, Covasna si Cluj este ceata, vizibilitatea fiind redusa sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri.

Avertizarea nowcasting emisa de Administratia Nationala de Meteorologie este valabila pana la ora 11.00 in zonele joase din judetele Alba, Mures, Sibiu, Brasov, Harghita si Covasna.

Pe drumurile din aceste judete, din cauza cetii vizibilitatea este redusa sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri.

De asemenea, pana la ora 11.45 este ceata in zonele joase si pe drumurile nationale din judetul Cluj, inclusiv in municipiul Cluj-Napoca.

Niciun avion nu decoleaza si nu aterizeaza pe Aeroportul International Cluj-Napoca. Zborul spre Londra Luton, ce trebuia sa decoleze la ora 6.40 ar putea pleca, cel mai devreme, la ora 11.00, in timp ce doua zboruri, ce urmau sa decoleze spre Viena la ora 9.05, este amanat. Potrivit site-ului aeroportului, zborul Cluj-Napoca - Beauvais, de la ora 6.50, ar putea decola la 10.10.

Din cauza vizibilitatii reduse, nicio cursa nu a aterizat pe Aeroportul International Cluj-Napoca. Zborul de la Madrid, ce trebuia sa aterizeze in Cluj-Napoca la ora 1.50 va ateriza la 10.33. In acelasi timp, zborul Tarom, Cluj-Napoca – Bucuresti, ce trebuia sa aterizeze la 8.40, este amanat. Reprezentantii aeroportului nu au putut oferi detalii vizavi de o ora estimata pentru aterizarea cursei, relateaza stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.