Luni vremea se anunta mohorata, cu ceata in zori, burnita sau ploi slabe 

Saptamana incepe in acealasi ton, vremea ramane mohorata in regiunile extracarpatice, cu ceata in zori, pe alocuri persistenta si catre pranz, dar si cu burnita sau ploi slabe, in special in Moldova, Dobrogea si estul Munteniei, scrie rtv.net.

Vantul sufla slab, cel mult moderat. Temperatura aerului nu trece de 2...3 grade in Moldova, in timp ce in Dealurile de Vest mercurul se ridica in termometre spre 15...16 grade.

Prima zi a saptamanii in Bucuresti va fi noroasa, iar temperatura nu va depasi 6...8 grade.

Marti, in sud si est persista ceata sau norii care acopera cerul ca o patura gri si scutura ploi slabe sau burnite. In regiunile intracarpatice soarele ramane in continuare generos, iar ceata este prezenta doar in primele ore ale zilei, cel mai probabil prin Trasilvania. In Banat, Oltenia si pe litoral vantul va sufla cu mai multa putere, iar maximele termice ale zilei pornesc de la 3...4 grade in Moldova si ating 14...15 grade in Dealurile de Vest.

Vremea ramane mohorata si in Bucuresti, cu ceata si, posibil, burnita sau ploaie slaba, mai ales in prima parte a zilei. La amiaza termometrele vor indica 7...9 grade.

Miercuri, temperaturile nu cresc prea mult. In Moldova, de pilda, sunt localitati in care termometrele nu indica mai mult de 2...3 grade pe parcursul zilei. In celelalte regiuni insa, doar in zori apare putina ceata la campie, apoi predomina soarele si ziua este frumoasa ca aspect, iar temperaturile se avanta din nou spre 13...14 grade in Dealurile de Vest.

In Bucuresti ziua de miercuri incepe cu ceata sau cer acoperit de nori josi, vantul nu trece de moderat si sunt putine sansele pentru cateva raze de soare, dovada si temperatura aerului care nu depaseste 5...7 grade peste zi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.