Politistii si reprezentantii agentiilor de turism ii vor invata pe turistii care vin in Capitala cum sa se fereasca de infractori, cum sa reactioneze intr-o situatie de urgenta si sa sune imediat la 112 in cazul aparitiei unor situatii de risc pentru siguranta lor.

Politia Capitalei a semnat, vineri, un protocol cu Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania prin care va pune la dispozitia turistilor sositi in Bucuresti sfaturi prin care acestia sa se poata feri mai usor de hoti.

In urma semnarii acestui protocol, Politia Capitalei va organiza, in comun cu Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania, o serie de evenimente cu caracter preventiv, inclusiv sub forma unor campanii de informare si educare a turistilor, scrie MEDIAFAX.

In acelasi timp, intelegerea prevede si faptul ca membrii asociatiei trebuie sa-i invete pe turisti cum sa reactioneze intr-o situatie de urgenta si sa sune imediat la 112 in cazul aparitiei unor situatii de risc pentru siguranta lor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.