Focar de infectie HIV/SIDA in randul consumatorilor de droguri injectabile. Cocor Bucuresti (COCR) a inregistrat pierderi de 10.5 mil. lei. Actorul Ion Dichiseanu la spital.

Social

Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) instrumenteaza in prezent circa 1.800 de dosare privind peste 2.000 de autovehicule achizitionate in leasing care au fost date disparute de 36 companii finantatoare, masinile fiind instrainate de clienti prin vanzare sau furate.

El Grande Comandante din sectorul 2 Bucuresti si un alt club, din Regie, au fost inchise pentru trei luni de comisarii Garzii Financiare, pentru neutilizarea caselor de marcat, in timp ce un club de pe strada Paris, M'Ora, care nu era dotat cu casa de marcat, a fost inchis pana la conformare.

Sindicatul din TVR ii solicita sprijinul premierului Victor Ponta pentru solutionarea situatiei in care se afla Televiziunea Romana, care are datorii de 140 de milioane de euro, precizand ca angajatii nu sunt vinovati de situatia institutiei.

Judecatoarea Carmen Mladen, de la Curtea de Apel Craiova, a fost condamnata, joi, de Curtea de Apel Bucuresti la trei ani si sase luni de inchisoare cu suspendare pentru santaj, iar complicele acesteia, Ionel Stoian, a primit o pedeapsa de doi ani de inchisoare cu suspendare.

Romania a inregistrat, in 2011, un focar de infectie HIV/SIDA in randul consumatorilor de droguri injectabile, numarul celor diagnosticati crescand de la 1-6 cazuri pe an pana in 2010, la 114 in 2011, rezulta din Raportul anual privind situatia drogurilor prezentat joi de Agentia Nationala Antidrog.

Conditia ca pensiile speciale ale militarilor sa nu depaseasca 350 de lei nu a fost luata in discutie la intalnirile cu reprezentanti ai FMI si CE, sustine MApN, precizand ca oficialii celor doua organisme au spus ca trebuie indreptate lucrurile in cazul pensiilor militare calculate gresit.

Business

Cocor Bucuresti (COCR), compania care detine centrul comercial cu acelasi nume din centrul Bucurestiului, a inregistrat in primele noua luni pierderi de 10,5 milioane de lei, duble fata de perioada similara a anului trecut, cand a raportat un rezultat negativ de 5 milioane lei.

Citeste si:
Persoanele neasigurate vor putea beneficia de analize și tratamente...
Persoanele neasigurate vor...

Bursa de la Bucuresti a urmat din nou evolutia burselor externe si a scazut cu 0,41%, intr-o piata apatica si unde investitorii nu au reactionat vizibil la datele publicate de Institutul National de Statistica privind contractia PIB-ului in al treilea trimestru, acestea fiind deja anticipate.

Lifestar

Actorul Ion Dichiseanu a fost supus unei interventii laparoscopice la Institutul Clinic de Urologie si Tranplant Renal din Cluj-Napoca, medicii afirmand ca starea sa de sanatate este buna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.