Politistii au inceput o ancheta la centrul de plasament SERA din municipiul Calarasi dupa ce zeci de fotografii si filmulete cu copii institutionalizati au aparut pe un site de socializare.

Potrivit reprezentantilor Politiei Calarasi, din primele date reiese ca in imaginile postate pe un site de socializare apar mai multi copii institutionalizati, printre acestia si minori de la centrul de plasament SERA, care participa la petreceri, pe mese observandu-se, la un moment dat, bauturi alcoolice si tigari.

"Conducerea institutiei a dispus Serviciului de Investigatii Criminale Calarasi efectuarea de verificari. Ancheta este in acest moment in desfasurare, vom putea prezenta concluziile la finalizarea cercetarilor", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Calarasi, inspector Ramona Tudor.

Fotografiile si filmuletele cu minori institutionalizati sunt postate pe Facebook, iar politistii incearca acum sa stabileasca persoanele care le-au realizat, primele indicii aratand ca o parte dintre ele au fost facute in cladirea centrului de plasament SERA din Calarasi, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.