TEDxBucharest va avea loc pe 16 noiembrie la Palatul Parlamentului, fiind vorba despre cel mai inspirational eveniment al anului.

Fiecare aspect al conferintei, de la locatie, speakeri si agenda pana la aranjamentul in sala si activitatile din pauze au fost gandite pana in cel mai mic detaliu pentru a va inspira si motiva.

TEDxBucharest va avea loc in acest an vineri, 16 noiembrie, cu un line-up de 20 de vorbitori si o comunitate de peste 800 de leaderi din domenii diverse.

Oamenii activi ai comunitatii locale, liderii de azi si maine, se reunesc pe 16 Noiembrie la TEDxBucharest pentru a asculta cele mai noi idei din tehnologie, arhitectura, design, medicina, antreprenoriat, arta, sport si cultura.

Vezi lista de vorbitori aici

Daca si tu te numeri printre oamenii care nu se tem de ideile marete si proiectele indraznete, de cuvinte precum viziune si schimbare, atunci locul tau este in comunitatea TEDx. Imbratiseaza magia acestui eveniment si intra in lumea ideilor care merita impartasite.


Inscrie-te aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.