Peste 1.000 de persoane participa sambata, in Bucuresti, la o "spirala" organizata de MISA pe un camp de la marginea sectorului 5, actiuni similare avand loc, potrivit organizatorilor, in mai multe orase din tara.

Potrivit MEDIAFAX, yoghinii din Miscarea de Integrare Spirituala in Absolut s-au adunat la ora 10.00 pe campul de langa strada N. D. Cocea, dincolo de Prelungirea Ferentari.

La "spirala" au venit si multi oameni din afara Capitalei, in zona fiind parcate zeci de masini cu numere de Giurgiu, Dambovita, Iasi, Suceava, Alba, Maramures sau inmatriculate in Bulgaria.

Participantilor li s-a recomandat ca in ziua evenimentului, pana la terminarea acestuia, sa nu manance nimic si sa bea doar apa.

Accesul persoanelor straine in zona respectiva nu este permis, MISA angajand pentru asta o firma privata de paza.

"Terenul este proprietate privata, nu aveti acces", li se spune celor care vor sa se apropie.

Pana la ora 12.00, participantii au intrat in sirurile zodiacale si au format spirala, conform programului "spiritual" facut cunoscut de catre MISA.

In intervalul 12.00 - 13.45, are loc "meditația in Spirala Yang, urmata de inductia starii de Eliberare spirituala prin Miracol divin", iar la final va fi o "ruga colectiva", potrivit organizatorilor.

Reprezentantii MISA au precizat ca actiunea este organizata pentru a ajuta la depasirea "starii grave in care se afla la ora actuala umanitatea si planeta Pamant", conform informatiilor publicate pe pagina de internet proprie.

Apelul pentru participarea la eveniment a fost lansat la inceputul saptamanii, inclusiv printr-un mesaj de la liderul MISA, Gregorian Bivolaru.

"Dragii mei, data fiind starea in mod evident dramatica in care a ajuns actualmente planeta Pamant, atat datorita pacatelor, cat si datorita faradelegilor si a greselilor grave ce au fost si sunt faptuite, am fost inspirat sa realizam cu totii, [...], un apel colectiv gen ruga, ce va fi sincer, umil si plin de credinta in Dumnezeu. Acest apel gen ruga va fi realizat de noi toti la unison", le-a transmis yoghinilor, din strainatate, Bivolaru, care este judecat in Romania pentru perversiune sexuala, act sexual cu un minor si trafic de minori.

Citeste si:
Protestul transportatorilor continuă. Manifestanții au spus că...
Protestul transportatorilor...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.