Politistii ieseni fac perchezitii la mai multe persoane suspectate de evaziune fiscala. Volumul vanzarilor Coca-Cola Hellenic a crescut

Social

Politistii ieseni au facut, joi dimineata, 14 perchezitii in localitatile Ciurea si Grajduri, din judetul Iasi, la mai multe persoane suspectate de evaziune fiscala, valoarea prejudiciului ridicandu-se la 33 de milioane de lei, informeaza Politia Romana.

Scriitorul Lucian Dan Teodorovici a castigat, miercuri seara, premiul "Augustin Fratila", in valoare de 10.000 de euro, acordat pentru cel mai recent volum al sau, "Matei Brunul".

Guvernul va permite institutiilor si autoritatilor publice sa achizitioneze autoturisme si in afara Programului "Rabla", eliminand astfel interdictia aplicata in ultimii patru ani, dar va impune ca masinile cumparate sa nu aiba un motor mai mare de 1,6 litri si sa nu coste mai mult de 18.000 euro.

Directorul societatii care administreaza platforma temporara de deseuri de la Pata Rat a municipiului Cluj-Napoca, Eugen Veres, a declarat miercuri ca gunoaiele vor fi depozitate, de joi, pe aceasta rampa, dupa ce amenda Garzii de Mediu a fost contestata si suspendata de instanta pana la judecare.

Conflictul de miercuri din Popesti-Leordeni, in care un barbat a fost impuscat in piept, a avut ca protagonisti membri ai clanurilor Camatarilor si Sportivilor. Au fost trase 54 de focuri de arma.

Politica

Candidatul ARD la Camera Deputatilor in Colegiul 1 din Alba, Dorin Nistor, a donat, miercuri, 15 biciclete administratiei locale din Alba Iulia, acestea purtand in partea din fata inscriptii in culorile ARD, cu numele acestuia si cu mesajul "ARDem calorii".

Liderul PDL Bucuresti Adriean Videanu a declarat, miercuri, ca nu a primit niciun raspuns la dezbaterea publica pe care i-a lansat-o premierului Victor Ponta pe teme economice, el adresandu-i premierului un nou mesaj: "Victore, ti-e frica?".

Business

Bursa de la Bucuresti a deschis ziua in scadere cu 0,36%, influentata de corectiile inregistrate in sedinta precedenta de bursele internationale, iar lichiditatea pietei locale a fost asigurata in proportie de 30% de tranzactiile cu actiunile SIF Transilvania (SIF3).

Citeste si:
Vasile Blaga îi dă replica lui Băsescu: ”PDL nu poate fi reînviat...
Vasile Blaga îi dă replica...

Volumul vanzarilor Coca-Cola Hellenic in Romania a crescut usor in primele noua luni ale anului, iar in trimestrul al treilea avansul a fost mai accelerat, sustinut de conditiile propice din perioada verii, a anuntat, joi, compania, cel mai mare imbuteliator Coca-Cola din Europa.

International

Autorul filmului antiislam care a provocat un val de violente in tarile arabe a fost condamnat miercuri la un an de inchisoare pentru incalcarea termenilor legati de eliberarea sa conditionata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.