Tineri acuzati de trafic cu ketamina, drogurile erau ascunse in lenjeria intima. Actiunile europene au deschis in crestere. Compozitorul Elliot Carter a murit.

Social

Cinci tineri din Bucuresti au fost prinsi, luni seara, in Punctul de Trecere al Frontierei Giurgiu avand ascunse in lenjeria intima fiole de ketamina, drog inscris in tabelul de substante interzise, ei fiind cercetati de DIICOT, informeaza surse judiciare.

Un autoturism a fost distrus in totalitate, marti dimineata, luand foc dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier produs la iesirea din municipiul Constanta, cele doua persoane aflate in masina scapand cu rani usoare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

International

Preturile la carburanti au explodat luni pe piata neagra din New York, fiind chiar de cinci ori mai mari pe Internet, iar autoritatile au anuntat ca s-a deschis o ancheta dupa ce s-au primit sute de plangeri privind cresterea preturilor in mod abuziv in urma trecerii uraganului Sandy, relateaza AFP.

Business

Garanti Bank Romania informeaza ca nu a avut nicio implicare in cazul "Dosarul bancherilor" si nu a acordat niciun fel de credit niciuneia dintre societatile comerciale aflate in cauza.

Actiunile europene au deschis in crestere sedinta de tranzactionare de marti, inaintea startului alegerilor prezidentiale din Statele Unite, potrivit MarketWatch.

Lifestar

Compozitorul american Elliott Carter, care a castigat de doua ori premiul Pulitzer intr-o cariera de peste 75 de ani, a murit luni, la New York, la varsta de 103 ani, au anuntat reprezentantii casei de discuri Boosey & Hawkes, citati de Reuters.

Manuscrisul unei povestiri create de romancierul american Truman Capote, descoperit recent, care descrie o calatorie a acestuia pe Marea Mediterana in compania unor persoane bogate si celebre, urmeaza sa fie publicat in revista Vanity Fair, au anuntat luni reprezentantii acestei publicatii.

Citeste si:
Un bărbat de 41 de ani a murit după ce a făcut un accident cu ATV-ul
Un bărbat de 41 de ani a...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.