Saptamana incepe cu vreme mohorata, cu ploi si scaderi de temperatura.

Luni, in vestul, centrul si nordul tarii innorarile se vor accentua treptat, vantul se va intensifica si temporar va ploua. Pe arii restranse cantitatile de apa vor depasi 15-20 l/mp. In restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu innorari si local ploi in cursul noptii, informeaza MEDIAFAX..

La Bucuresti, cerul va fi variabil, cu innorari spre sfarsitul noptii. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura aerului, mai ridicata decat in mod normal la aceasta data, va avea o maxima in jur de 20 de grade si o minima de 11-13 grade. Dimineata vor fi conditii de ceata.

Marti, temperatura aerului va marca o scadere in regiunile nordice, vestice si centrale, dar in celelalte zone se va mentine mai ridicata decat in mod normal. Va ploua slab local in sud-est si in zona de munte si izolat in rest. Vantul se va intensifica in majoritatea regiunilor, iar la munte va fi tare.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 8-9 grade in depresiuni si 20 de grade in sud-est, iar cele minime, in general intre 0 si 10 grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.