Liderul gruparii de fraudatori bancari, Daniel Ruse, si fostul general DIE, Dragos Diaconescu, au primit mandate de arestare preventiva, pentru 29 de zile.

[UPDATE]

Liderul gruparii de fraudatori bancari, Daniel Ruse, a fost incarcerat, dupa ce instanta a emis, sambata seara, un mandat de arestare preventiva pe numele sau pentru obtinere ilicita de credite intr-o afacere de fraudare a bancilor cu peste 22 milioane de euro, sustin surse judiciare.

Initial, desi exista un mandat de arestare preventiva pe numele sau, Daniel Ruse nu s-a predat Politiei si nu a fost gasit la domiciliul sau de catre politistii care urmau sa puna in executare mandatul, insa ulterior, potrivit surselor citate, el a fost incarcerat, la ora transmiterii acestei stiri aflandu-se in custodia Politiei.

[UPDATE]

Liderul gruparii de fraudatori bancari, Daniel Ruse, nu s-a prezentat la Politie, dupa ce instanta a emis, sambata seara, un mandat de arestare preventiva pe numele sau pentru obtinere ilicita de credite intr-o afacere de fraudare a bancilor cu peste 22 milioane de euro, sustin surse judiciare.



Sambata, un complet al Tribunalului Calarasi a emis mandate de arestare preventiva, pentru 29 de zile, pe numele lui Adrian Ruse, Dorel Cristescu, George Radu, Florian Rasuceanu, Niculina Tanase, Victor Fotache, Adrian Botev, Ionel Matei, Florian Lazar si Nicolae Moga, acestia fiind acuzati ca ar fi beneficiat de credite bancare cu acte false ca persoane fizice sau juridice.

Alexandru Claudiu Cercel-Duca, vicepresedinte Bancii Romane de Dezvoltare (BRD), va fi cercetat in libertate, potrivit instantei.

Decizia instantei nu este definitiva, ea putand fi atacata cu recurs la Curtea de Apel Bucuresti de catre avocatii celor zece arestati preventiv, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.