Autoritatile de la Roma suspecteaza ca o grupare criminala i-a dat foc, pe strada, unei prostituate, care provine din Botosani, pentru a trimite astfel un mesaj infricosator unei bande rivale, formata din proxeneti romani.

Incidentul a avut loc la jumatatea lunii septembrie intr-o zona rurala la periferia Romei, unde obisnuiau sa-si faca aparitia mai multe prostituate, intre care si Mihaela Roznov, in varsta de 22 de ani, din Botosani, potrivit unui raport al Politiei italiene, citat de gandul.info.

Dupa lasarea intunericului, doi barbati au aparut din intuneric si, fara sa spuna nimic, au trantit-o la pamant, au lovit-o de cateva ori, apoi au turnat in graba benzina peste ea si i-au dat foc. Martorii au declarat pentru politisti ca celelalte prostituate au incercat sa o ajute pe romanca.

Tanara a suferit arsuri de gradul trei pe jumatate din suprafata corpului, existand riscul sa apara complicatii grave. In plus, cadrele medicale au explicat ca, daca scapa cu viata, pacienta va avea nevoie de un lung sir de operatii complicate pentru refacerea pielii, in conditiile in care este complet mutilata.

Chestionata de politisti, romanca din Botosani a afirmat ca nu ii cunoaste pe agresori.

Fara sa aiba prea multe indicii legate de identitatea suspectilor, politistii italieni au lansat mai multe ipoteze de lucru, insa, judecand dupa "cruzimea deosebita", acestia presupun ca, cel mai probabil, "unul dintre grupurile care controleaza piata sexului ar fi vrut sa trimita un mesaj animalic unui grup rival", noteaza anchetatorii in raportul citat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.