Metrorex a anuntat ca incepand de sambata, 3 noiembrie, calatorii vor putea achizitiona trei tipuri de bilete unice care pot fi utilizate atat la metrou, cat si pe toate mijloacele de transport in comun ale RATB.

Potrivit b365.ro, bucurestenii vor avea la dispozitie urmatoarele tipuri de bilete unice RATB si Metrorex:

Bilet unic 60 de minute - bilet valabil timp de 60 de minute de la prima validare, cu numar nelimitat de validari in perioada de valabilitate atat la Metrorex, cat si la RATB - 5 lei

Bilet unic cu 10 calatorii de cate 60 de minute pentru fiecare calatorie - bilet multiplu cu 10 calatorii de 60 de minute, cu numar nelimitat de validari pentru fiecare calatorie in perioada de valabilitate atat la Metrorex, cat si la RATB - 30 lei

Abonament unic de o zi - Abonament de o zi valabil timp de 24 de ore de la prima validare, cu numar nelimitat de validari in perioada de valabilitate atat la Metrorex, cat si la RATB - 16 lei.

Prima testare a sistemului pentru introducerea biletelor unice RATB - Metrorex - CFR Calatori a avut loc sambata, 20 octombrie, de la ora 13:00, la Gara de Nord.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.