Doua persoane au murit carbonizate, in cartierul bucurestean Cotroceni. Pianista japoneza Fujiko Hemming va sustine un recital la Ateneul Roman.

International

"Premierul Mario Monti isi doreste sa fie stabilita o perspectiva clara de aderare la spatiul Schengen, conform deciziilor luate la Consiliul European desfasurat in martie", se arata intr-un comunicat al Guvernului italian.

Social

Anchetatorii au descins, joi dimineata, la firmele si locuinta unui om de afaceri din Drobeta Turnu Severin vizat intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 12 milioane de euro, fiind vorba despre Constantin Badescu, ale carui societati au contracte cu Primaria si Consiliul Judetean.

Politistii salajeni au descins, joi dimineata, in 26 de locatii de contrabandisti, in judetele Salaj, Maramures si Satu Mare, pentru destructurarea unei grupari suspectata de trafic ilegal cu produse accizabile aduse din Ucraina.

Doua persoane au murit carbonizate, in cartierul bucurestean Cotroceni, dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un stalp si a luat foc, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti.

Business

Compania Baneasa Investments, controlata de omul de afaceri Gabriel Popoviciu, poarta discutii avansate pentru vanzarea unui teren de 15.000 mp din zona Barbu Vacarescu din Capitala, potrivit unor surse din piata.

Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) vrea sa limiteze din nou posibilitatea fondurilor de pensii obligatorii de a plasa capital in fondurile de private equity, masura contestata de asociatia de profil, deoarece reduce investitiile in economie.

Bursele europene au deschis indecis prima sedinta din luna noiembrie dupa ce in octombrie au inregistrat a cincea luna de crestere, investitorii asteptand informatii din SUA privind industria prelucratoare si increderea consumatorilor, potrivit Bloomberg.

Lifestar

Pianista japoneza Fujiko Hemming va sustine un recital pe scena Salii mari a Ateneului Roman din Bucuresti, duminica, de la ora 19.00, potrivit unui anunt al Filarmonicii "George Enescu".

Citeste si:
Percheziții la Institutul Marius Nasta din București: suspiciuni de...
Percheziții la Institutul...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.