Judecatoria Brasov a dispus ca societatea de asigurari sa ii dea uneia dintre familiile victimelor accidentului provocat de Serban Huidu o masina la aceeasi valoare cu cea distrusa in accident.

Avocatul familiei Balog a solicitat in fata instantei ca autoturismul Dacia Logan apartinand lui Stefan Balog (unul dintre cei trei morti in accidentul provocat de Huidu la Timisul de Sus in octombrie 2011), sa fie reevaluat la nivelul avut inaintea preoducerii accidentului, considerand ca evaluarea facuta de societatea de asigurari a lui Huidu, Astra Asigurari, la pretul de 2.600 euro, este prea mica.

"Firma de asigurare a avut un punct de vedere iesit din comun pentru ca nu inteleg sa despagubeasca nici la acest moment, nu vorbim de daunele morale pe care ei le-au apreciat foarte mari, dar sigur punand in balanta viata unui om, dar nici macar contravaloarea unui autoturism, o Dacie Logan, care cu o luna jumatate inainte a fost evaluata de o alta societate de asigurari pentru o polita Casco la suma de 5.000 de euro. Fata de acest document clar care s-a facut dupa aceleasi reguli si dupa aceleasi norme spunem ca punctul de vedere al societatii de asigurare Astra este cel putin ciudat, pentru ca nu are niciun reper care sa nu asigure cel putin o despagubire justa de inlocuire a acestui autoturism", a spus avocatul familiei Balog, Bucur Borcoman, scrie MEDIAFAX.

Solicitarea de reevaluare a autoturimului a fost respinsa de judecatori, care au propus, in schimb, ca societatea de asigurari sa despagubeasca familia Balog cu un autoturism echivalent ca valoare cu cel distrus in accident.

Sotia lui Stefan Balog a iesit plangand din instanta si a spus ca deciziile judecatorilor sunt partinitoare, pentru a-l scoate nevinovat pe Huidu.

"Totul s-a facut pentru Huidu. Un fir de par nu i s-a miscat din cap si a omorat trei oameni", a spus Elena Balog.

La termenul de marti, au fost audiati primii martori in acest dosar, doi vecini si prieteni apropiati ai familiei Balog, care au povestit judecatorilor ca Stefan Balog era sprijinul moral si material al familiei lui, iar lipsa acestuia ii afectzeaza foarte mult pe sotia acestuia, Elena Balog - pensionata de boala, si pe fiul lui, Mircea Balog.

Citeste si:
Familia Irishei, în mijlocul atacurilor din Ucraina! Vedeta este...
Familia Irishei, în mijlocul...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.