Economia SUA asteapta trecerea uraganului Sandy. Accident teribil pe DN7. Peste 100.000 de pelerini s-au inchinat la moastele sfintilor de la Catedrala Patriarhala.

International

Presedintele grec Carolos Papoulias a declarat duminica la Salonic (nord) ca tara sa ar trebui sa iasa in curand din criza deoarece grecii au dat tot ce aveau, relateaza AFP.

Business

Pietele de capital si de optiuni din Statele Unite vor fi inchise luni si, posibil, marti, ca urmare a temerilor autoritatilor de reglementare, operatorilor burselor si traderilor privind integritatea pietelor in fata uraganului Sandy, potrivit CNBC.

Actiunile europene au deschis in scadere sedinta de tranzactionare de luni, dupa ce Statele Unite au suspendat tranzactiile pe pietele de capital, ca urmare a temerilor privind impactul uraganului Sandy, potrivit Bloomberg.

Cotatiile monedei nationale au coborat usor sub 4,56 lei/euro in prima ora de tranzactionare de luni, intr-o piata cu volume reduse de tranzactionare, spun dealerii.

Social

O masina a Ambasadei Libiei a intrat intr-un refugiu de tramvai de pe Soseaua Iancului din Capitala, fiind gasita de politisti sambata noapte, in jurul orei 3.00, soferul nefiind la locul accidentului, a declarat purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere, Andrei Codau.

Politistii fac, luni dimineata, cinci perchezitii in Bucuresti si Ploiesti
, fiind cautati cinci membri ai unui grup infractional condus de Radu Reget, zis "Denom", unul dintre liderii clanului Duduianu, care are fi inselat mai multe persoane cu masini de lux furate din Germania si Croatia.

Un barbat in varsta de 78 de ani, internat la Spitalul Judetean de Urgenta "Sf.Andrei", din Galati, a murit, luni dimineata, dupa ce a cazut de la etajul 7 al unitatii medicale.

O persoana a murit si alte doua au fost ranite in urma unui accident petrecut luni dimineata pe DN7. O masina cu trei pasageri a intrat in coliziune cu un autocar in apropierea localitatii Lesnic din judetul Hunedoara.

Citeste si:
TOP 10 cele mai scumpe oraşe din lume în 2022
TOP 10 cele mai scumpe oraşe...

Doi barbati din Gorj si-au pierdut viata intr-un teribil accident, dupa ce soferul a incercat sa evite un cal nesupravegheat care a taiat calea masinii. Masina a lovit animalul, iar in urma impactului a ricosat intr-un cap de pod.

Peste 100.000 de pelerini s-au inchinat in cinci zile la moastele sfintilor de la Catedrala Patriarhala, timpul mediu de asteptare fiind de 15 ore, a declarat, duminica, purtatorul de cuvant al Patriarhiei, parintele Constantin Stoica.

Lifestar

Cantareata R&B Natina Reed, membra a trupei Blaque, a murit intr-un accident de masina in statul american Georgia, au confirmat autoritatile locale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.