Un elev de 14 ani a fost injunghiat cu un cutit in spate si in burta, luni, de catre un adolescent de 16, in apropierea unei scoli din localitatea Leordeni, judetul Arges, victima fiind transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Pitesti.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Arges, comisar sef Danut Dinu, agresiunea a avut loc pe o strada din comuna Leordeni, in apropierea unei scoli, unde elevul de 14 ani a fost asteptat sa iasa de la cursuri de catre un adolescent de 16 ani cu care avusese un conflict in urma cu cateva zile, transmite MEDIAFAX.

"Copilul de 14 ani este elev in clasa VIII-a la scoala generala din Leordeni, iar incidentul a avut loc pe strada. Cel care l-a atacat are 16 ani si nu mai este elev. La un moemnt dat, adolescentul a scos un cutit cu care l-a injunghiat in spate si in burta. Ulterior, victima si-a chemat tatal, care a sunat la 112", a spus Danut Dinu..

Baiatul ranit a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Pitesti, unde a fost operat, fiind in stare stabila.

La ora transmiterii acestei stiri, adolescentul de 16 ani este audiat la Politia din orasul Topoleveni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.