Fostul presedinte ANRMAP Cristina Traila a declarat ca il va da in judecata pe premierul Victor Ponta pentru calomnie.

Fostul presedinte al Autoritatii Nationale pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice a precizat ca va ataca in instanta si Raportul Corpului de Control, ca act al Guvernului, relateaza MEDIAFAX.

"Voi ataca Raportul de control, pe de o parte, ca act administrativ al Guvernului, pe de alta parte, in ceea ce priveste vorbele aruncate de Victor Ponta, evident ca va plati in instanta, cu siguranta", a spus Traila, care a mentionat ca il va actiona in judecata pe premier, pentru calomnie.

Ponta: ANRMAP, o institutie a PDL de fraudare a fondurilor europene

Intrebata cand se va adresa instantei in ceea ce-l priveste pe premier, Cristina Traila a spus: "Zilele urmatoare, pe baza Raportului care sper ca imi va fi comunicat".

"Victor Ponta demonstreaza ca nu stie nimic din ce se intampla in propriul Guvern, nici in institutiile coordonate. De cinci luni este in campanie electorala si uita ca se afla la putere. Creeaza o diversiune in fiecare zi pentru ca nu reuseste sa guverneze, nu stie ce are de facut la Guvern si arunca fumigene pe piata in fiecare zi. A iesit cu o incropeala de cotrol pe ANRMAP, nu a absorbit niciun leu pe fonduri euroepene si incearca sa arunce pisica pe altii", a spus Cristina Traila.

Cristina Traila a precizat ca "fumigena" legata de controlul de la ANRMAP are un singur motiv, legat de faptul ca Victor Ponta ar dori sa modifice legislatia privind achizitiile publice pentru a ridica pragul de achizitie directa de la 15.000 de Euro la 30.000 de Euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.