Tribunalul Bucuresti (TB) a admis, marti, cererea lui Vasile Balint, zis Sile Camataru, de contopire a pedepselor primite de acesta in procesele penale

Astfel, TB a stabiliy ca interlopul mai are de executat 13 ani de inchisoare, noua dintre acestia fiind deja petrecuti dupa gratii, scrie MEDIAFAX.

Concret, miza a fost stabilirea cu exactitate a perioadei pe care Sile Camataru o mai are de petrecut in inchisoare ca urmare a deciziilor de condamnare primite in dosarele sale penale.

Avocatul acestuia a aratat, in sala de judecata, ca Sile Camataru a petrecut in inchisoare perioada mai 2004 - decembrie 2011, respectiv sapte ani si jumatate, precum si aproximativ un an si opt luni, in perioada 2001-2002. Aparatorul lui Camataru a aratat ca aceste perioade trebuie adunate si apoi scazute din pedeapsa totala de 13 ani de inchisoare ce rezulta din condamnarile definitive date in cazul clientului sau.

Tribunalul Bucuresti a admis cererea si a stabilit ca pedeapsa rezultata in urma deciziilor definitive existente pe numele lui Vasile Balint este de 13 ani de inchisoare, din care vor fi scazute perioadele efectiv executate de catre acesta in inchisoare.

Decizia instantei nu este definitiva si poate fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.