TOXIC, proiectul sustinut de Fares Orastie va putea fi urmarit pe data de 18 octombrie, incepand cu ora 19.00, la Casa de cultura a sindicatelor din Sibiu, in sala Marshall.

T O X I C ofera o experienta unica, 80 de minute de adevar, totul intr-o viziune proaspata si nonconformista. Analizeaza cat de sanatoasa este hrana pe care o consumam zilnic, pornind de la principiile prof. Dr. Gheorghe Mencinicopshi si de la simpla intrebare „Ce este alimentul?”, potrivit Healthy.ro.

Atunci cand analizam un aliment, tendinta generala este de a-i studia forma actuala. Insa, o buna analiza nu se leaga de forma prezenta, ci intra in trecut, ajungand la stadiul initial de matrice a alimentului respectiv. In momentul in care incercam sa stabilim daca un produs este sau nu bun pentru noi, trebuie sa ne intoarcem in timp pentru a vedea in ce mediu a crescut si care au fost factorii care au actionat asupra lui. Filmul T O X I C este primul care pune accent pe adevarata fata a alimentului, pe studiul in profunzime si nu pe simpla observatie”, a explicat prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi.

Citeste intregul articol pe Healthy.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.