Un accident grav a avut loc duminica seara, pe DN 1, intre Brasov si Sibiu. Actorul Gary Collins s-a stins din viata sambata la varsta de 74 de ani.

Social

Un accident grav a avut loc duminica seara, pe DN 1, intre Brasov si Sibiu. O persoana a murit, iar alte cinci, printre care si un copil de numai trei luni, au fost ranite, dupa ce doua masini s-au ciocnit frontal.

Csaba Asztalos, seful Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD), confirma ca a fost amenintat in plina strada dupa ce i-a avertizat pe fanii echipei Steaua sa renunte la manifestarile care pot fi interpretate ca discriminari.

Un cetatean chinez care a fost gasit de politisti duminica dimineata, in sectorul 3, cu o sacosa in care avea 500.000 de lei a fost dus la Sectia 23, pentru a fi audiat cu ajutorul unui translator, au declarat surse din Politie.

Aproximativ 30.000 de pelerini asteptau inca, duminica seara, la Catedrala Mitropolitana din Iasi, sa se inchine la moastele Sfintei Cuvioasei Parascheva, pelerinajul urmand sa continue pe tot parcursul noptii de duminica spre luni.

International

Opozitia de stanga se claseaza pe primul loc in urma primului tur al alegerilor legislative, duminica, in Lituania, cu 19,8% din voturi pentru Partidul Muncii si 17,8% pentru Partidul Social Democrat, potrivit unui exit-poll realizat de Institutul RAIT pentru agentia de presa BNS.

Politica

Europarlamentarul PDL Cristian Preda declara, intr-o postare pe pe blogul sau, ca ziua in care Sever Voinescu anunta ca nu mai candideaza pentru un loc in Parlament, iar Gigi Becali afirma ca este liberal este una "trista pentru cei care considera ca politica are nevoie de cuvinte care au miez, nu doar coaja".

Lifestar

Actorul si vedeta de televiziune Gary Collins a murit sambata, la vârsta de 74 de ani, la o clinica medicala din orasul Biloxi, Mississippi, moartea sa fiind provocata de cauze naturale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.