Un adevarat macel s-a produs aseara la Turda, cand soferul unui camion incarcat cu vitei a avut proasta inspiratie sa traga pe dreapta, chiar inainte de a intra pe autostrada A3.

Pe marginea soselei se afla un sant adanc de cinci metri, nesemnalizat. A incercat sa dea in masarier, iar remorca a alunecat in groapa. O parte din animalele care urmau sa fie transportat in Spania au murit strivite sau sufocate, relateaza stirileprotv.ro.

Pompierii au fost nevoiti sa taie o parte din camion, ca sa poata elibera animalele aflate inca in viata. Viteii au fost scosi dupa mai bine de o ora si mutati in cateva utilitare mai mici. Pentru 14 dintre ei nu s-a mai putut face nimic .

„Am fost solicitati sa intervenim in cazul unui camion plin cu 160 de vitei rasturnat pe partea carosabila.Suntem cu echipa de descarcerare.Interventia e mai dificila pentru ca trebuie sa trecem dintr-un compartiment in altul ca sa eliberam animalele”, a declarat lt.Vasile Perta, loctiitor comandant Detasament Pompieri Turda.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.