Angajatii de la combinatul Oltchim Ramnicu Valcea au primit, vineri, avansul pe luna august si tichetele de masa aferente aceleiasi luni, a anuntat liderul sindical interimar, Corneliu Cernev, care a precizat ca salariatii au venit la serviciu si asigura instalatiile pentru reluarea productiei. 

Potrivit liderului sindical interimar, Corneliu Cernev, pana la jumatatea lunii octombrie se spera ca angajatii sa primeasca si lichidarea pe luna august, transmite MEDIAFAX.

"Salariatii au primit pe card avansurile pe luna august si speram ca pana pe 17 octombrie sa intre si lichidarea pe aceeasi luna. Azi (n.r. - vineri) s-au primit si tichetele de masa aferente lunii august, nu stim nimic in acest moment despre salariile pe luna septembrie, iar salariatii sunt prezenti cu totii la serviciu si asteapta reluarea productiei. S-a facut revizia si vrem ca productia sa se reia", a declarat Corneliu Cernev.

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, a declarat, luni, ca spera ca Oltchim sa-si reia activitatea in cel mult 30 de zile si ca salariile restante ale angajatilor combinatului vor fi platite partial pe masura ce compania va recupera sume de la debitori.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.