Doua femei si o fetita in varsta de doi ani se afla in stare critica dupa ce doua autovehicule s-au ciocnit ieri in localitatea cipriota Aradippou.

Masina in care se aflau cetatenii romani era condusa de o femeie, in varsta de 28 de ani. In autovehicul se aflau de asemenea sora acesteia in varsta de 22 de ani si fetita ei in varsta de doi ani, scrie evz.ro.

Fetita se afla pe locul din spate al masinii impreuna cu o femeie de 24 de ani care era insarcinata si un barbat a carui varsta nu a fost mentionata. Toate aceste cinci persoane sunt din Romania, precizeaza sursa citata.

Purtatorul de cuvant al politiei din Larnaca, Christos Andreou, a declarat ca un sofer cipriot, in varsta de 33 de ani a intrat in coliziune cu vehiculul in care se aflau cetatenii romani. Se pare ca femeia a iesit de pe o strada laterala si i-a taiat calea soferului cipriot.

Fetita, in varsta de doi ani, a fost transferata la sectia de neurochirurgie a spitalului din Nicosia, in timp ce cele doua surori, care sunt de asemenea in stare critica, au fost transportate la spitalul din Larnaca, unde se afla si femeia insarcinata si barbatul, acestia fiind usor raniti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.